Hinnat ja hakeminen

KÄLVIÄN MUSIIKKILEIRI 2022

415 € opetus, majoitus ja ruokailut
320 € pelkkä opetus
180 € etäoppilaspaikka sis. opetusta 5 x 45 min. Etäoppilaita otetaan leirille mahdollisuuksien mukaan, mikäli vapaita oppilaspaikkoja on tarjolla leirivalintojen jälkeen.

Poikkeusjärjestelyt
Vuosina 2022 ja 2023 leirimajoituksessa noudatetaan poikkeusjärjestelyjä siten, että majoituskäyttöön on alustavasti varattu myös Marttilan koulu. Koululle järjestetään tarvittaessa luokkamajoitusta ja oma yövalvonta. Kesällä 2024 meillä on toivottavasti opiston tontilla sekä uusi asuntola että vanhan päärakennuksen korvaavia opetustiloja.

Sisarusalennus
Sisaruksista yksi maksaa täyden leirihinnan. Muut leirille osallistuvat sisarukset saavat 50 euroa alennusta leirimaksusta. Sisarusalennus myönnetään samassa taloudessa asuville sisaruksille.

Asuntovaunumajoitus
Opiston piha-alueella on sähköpaikkoja ja leirille on mahdollista tuoda oma asuntovaunu tai -auto, jossa leiriläinen majoittuu. Leirimaksusta vähennetään tällöin majoituksen osuus 36 €. Leirisäännöt koskevat kaikkia leirialueella majoittuvia.

Maksaminen
Lasku koko leirimaksusta tulee erillisenä postina toukokuussa. Tämä lasku on samalla leiripaikan vahvistusmaksu, joten on tärkeää huolehtia maksusta eräpäivään mennessä.

Vinkki!
Kysy leirimaksuun avustusta oman paikkakuntasi nuorisomusiikin yhdistyksiltä! Monet järjestöt haluavat tukea lasten ja nuorten osallistumista musiikkileireille.

 

HAKEMINEN
Hakuaika Kälviän musiikkileirille on päättynyt.
Aina kannataa kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja!

Leiri on suunnattu pääsääntöisesti yli 10-vuotiaille. Leiriläisen oltava riittävän itseohjautuva, jotta hän kykenee huolehtimaan itsenäisesti omasta päiväohjelmasta: herääminen aamulla, osaa mennä itsenäisesti omalle oppitunnille, huolehtii omista nuoteista ja orkesteriharjoituksiin osallistumisesta, osaa huolehtia ruoka-ajat, riittävän syömisen ja henkilökohtaisen hygienian. Kaikki hakuaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon valinnassa. Leirivalintoihin vaikuttavat tekijät ovat orkestereiden tarpeet, soitinkohtaiset oppilaspaikat ja sopeutuminen leirielämän pelisääntöihin. Kälviän musiikkileirin sydän on orkesteritoiminta, joten halukkuus osallistua sinfoniaorkesteriin, jousiorkesteriin ja/tai puhallinorkesteriin on ensisijainen valintakriteeri. Leiripaikan saaneitten nimet julkaistaan leirin kotisivuilla heti kun valinnat ovat valmiina. Leirikirjeet lähetetään viimeistään viikolla 20.