Hinnat ja hakeminen

KÄLVIÄN MUSIIKKILEIRI 2021

Musiikkileiri 11.-20.6.2021
* 415 euroa opetus ja täysihoito
* 320 euroa pelkkä opetus
Musiikkileirin opetus sisältää 8 yksitysistuntia ja osallistuminen orkesteritoimintaan.

Viulun mestarikurssi 11.-17.6.2021
* 375 euroa opetus ja täysihoito
* 320 pelkkä opetus
Viulun mestarikurssi sisältää 6 x 60 min yksityisopetusta ja osallistumisen orkesteritoimintaan.

Sisarusalennus
Sisaruksista yksi maksaa täyden leirihinnan. Muut leirille osallistuvat sisarukset saavat 50 euroa alennusta leirimaksusta. Sisarusalennus myönnetään samassa taloudessa asuville sisaruksille.

Asuntovaunumajoitus
Opiston piha-alueella on sähköpaikkoja ja leirille on mahdollista tuoda oma asuntovaunu tai -auto, jossa leiriläinen majoittuu. Leirimaksusta vähennetään tällöin majoituksen osuus 36 €. Leirisäännöt koskevat kaikkia leirialueella majoittuvia.

Maksaminen
Lasku koko leirimaksusta tulee erillisenä postina toukokuussa. Tämä lasku on samalla leiripaikan vahvistusmaksu, joten on tärkeää huolehtia maksusta eräpäivään mennessä.

Vinkki!
Kysy leirimaksuun avustusta oman paikkakuntasi nuorisomusiikin yhdistyksiltä! Monet järjestöt haluavat tukea lasten ja nuorten osallistumista musiikkileireille.

 

HAKEMINEN KÄLVIÄN MUSIIKKILEIRILLE

Leiri on suunnattu pääsääntöisesti yli 10-vuotiaille. Leiriläisen on oltava riittävän itseohjautuva, jotta hän kykenee huolehtimaan itsenäisesti omasta päiväohjelmasta: herää aamulla ajoissa, osaa mennä itsenäisesti omalle oppitunnille, huolehtii omista nuoteista ja orkesteriharjoituksiin osallistumisesta sekä huolehtii ruoka-ajat, riittävän syömisen ja henkilökohtaisen hygienian. Leirivalintoihin vaikuttavat tekijät ovat orkestereiden tarpeet, soitinkohtaiset oppilaspaikat ja sopeutuminen leirielämän pelisääntöihin. Kälviän musiikkileirin sydän on orkesteritoiminta, joten etusija valinnoissa voidaan antaa sinfoniaorkesteriin, jousiorkesteriin ja/tai puhallinorkesteriin tuleville hakijoille.

Hakuaika kesän 2021 musiikkileirille on 1.2.-20.4.
Hakulomake julkaistaan tällä sivulla 1.2.

Kaikki hakuaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon valinnassa. Leiripaikan saaneitten nimet julkaistaan leirin kotisivuilla heti kun valinnat ovat valmiina. Leirikirjeet lähetetään viimeistään viikolla 20 hakulomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin.