Hinnat ja hakeminen

KÄLVIÄN MUSIIKKILEIRI 2022

415 € opetus, majoitus ja ruokailut
320 € pelkkä opetus
180 € etäoppilaspaikka sis. opetusta 5 x 45 min. Etäoppilaita otetaan leirille mahdollisuuksien mukaan, mikäli vapaita oppilaspaikkoja on tarjolla leirivalintojen jälkeen.

Poikkeusjärjestelyt
Vuosina 2022 ja 2023 leirimajoituksessa noudatetaan poikkeusjärjestelyjä siten, että majoituskäyttöön on alustavasti varattu myös Marttilan koulu. Koululle järjestetään tarvittaessa luokkamajoitusta ja oma yövalvonta. Kesällä 2024 meillä on toivottavasti opiston tontilla sekä uusi asuntola että vanhan päärakennuksen korvaavia opetustiloja.

Sisarusalennus
Sisaruksista yksi maksaa täyden leirihinnan. Muut leirille osallistuvat sisarukset saavat 50 euroa alennusta leirimaksusta. Sisarusalennus myönnetään samassa taloudessa asuville sisaruksille.

Asuntovaunumajoitus
Opiston piha-alueella on sähköpaikkoja ja leirille on mahdollista tuoda oma asuntovaunu tai -auto, jossa leiriläinen majoittuu. Leirimaksusta vähennetään tällöin majoituksen osuus 36 €. Leirisäännöt koskevat kaikkia leirialueella majoittuvia.

Maksaminen
Lasku koko leirimaksusta tulee erillisenä postina toukokuussa. Tämä lasku on samalla leiripaikan vahvistusmaksu, joten on tärkeää huolehtia maksusta eräpäivään mennessä.

Vinkki!
Kysy leirimaksuun avustusta oman paikkakuntasi nuorisomusiikin yhdistyksiltä! Monet järjestöt haluavat tukea lasten ja nuorten osallistumista musiikkileireille.

 

HAKEMINEN
Hakuaika Kälviän musiikkileirille on päättynyt.
Aina kannataa kysyä mahdollisia peruutuspaikkoja!

Leiri on suunnattu pääsääntöisesti yli 10-vuotiaille. Leiriläisen oltava riittävän itseohjautuva, jotta hän kykenee huolehtimaan itsenäisesti omasta päiväohjelmasta: herääminen aamulla, osaa mennä itsenäisesti omalle oppitunnille, huolehtii omista nuoteista ja orkesteriharjoituksiin osallistumisesta, osaa huolehtia ruoka-ajat, riittävän syömisen ja henkilökohtaisen hygienian. Kaikki hakuaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon valinnassa. Leirivalintoihin vaikuttavat tekijät ovat orkestereiden tarpeet, soitinkohtaiset oppilaspaikat ja sopeutuminen leirielämän pelisääntöihin. Kälviän musiikkileirin sydän on orkesteritoiminta, joten halukkuus osallistua sinfoniaorkesteriin, jousiorkesteriin ja/tai puhallinorkesteriin on ensisijainen valintakriteeri. Leiripaikan saaneitten nimet julkaistaan leirin kotisivuilla heti kun valinnat ovat valmiina. Leirikirjeet lähetetään viimeistään viikolla 20.

Perustiedot

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

*Etunimi ja sukunimi:

*Soitin:

*Haen:
Valitse vain yksi vaihtoehto!
MusiikkileirilleEtäoppilaaksi
Mahdollinen opettajatoive kirjoitetaan hakulomakkeen "Muita tietoja" -kohtaan. Etäoppilaita otetaan leirille mahdollisuuksien mukaan, mikäli vapaita oppilaspaikkoja on tarjolla leirivalintojen jälkeen.

*Syntymäaika:

*Puhelinnumero (hakijan oma):

*Katuosoite:

*Postinumero ja paikkakunta:

*Sähköposti (tähän osoiteeseen saat automaattisen vahvistusviestin hakulomakkeen lähettämisestä):

Alle 18-vuotiaan huoltajan yhteystiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti):

Musiikkiopinnot

Oppilaitos:

Opettaja:

*Aikaisempi musiikkikokemus:
Kerro tässä viimeisimmät soittamasi kappaleet, mahdolliset suorittamasi tutkinnot sekä oma orkesterikokemus ja kamarimusiikkikokemus. Orkesterikokemus on tärkeää tietoa erityisesti, jos haet sinfoniaorkesteriin.

Leirin ajaksi suunniteltu ohjelmisto:
Tämä tieto auttaa leirin opettajaa valmistelemaan oppitunteja. Leiriohjelmiston voi ilmoittaa myöhemminkin.

*Haluaisin soittaa:
SinfoniaorkesterissaJousiorkesterissaPuhallinorkesterissaKamarimusiikkiaEn osallistu orkestereihin
Sinfoniaorkesterin soittajat valitaan hakemusten perusteella. Tarvittaessa järjestetään koesoitto leirin aloituspäivänä. Jousi- ja puhallinorkestereista muodostetaan myös pienempiä kokoonpanoja aloitteleville orkesterisoittajille.

Mahdollinen valmis kamarimusiikkikokoonpano ja teokset:

*Asuminen leirin aikana:
Alle 10-vuotiaita majoitetaan leirille vain mikäli leirille osallistuu lisäksi vanhempi sisarus. Leirimajoitus järjestetään tavanomaisissa leiriolosuhteissa opiston asuntoloissa sekä luokkamajoituksessa Marttilan koululla.
Tarvitsen majoituksen leirin puolestaEn tarvitse majoitusta

*Eläinallergiat:
Opistolla järjestetään erilaisia koirakoulutuksia ja joissakin huoneissa majoittuu talvikautena kurssilaisia koirineen. Oletko niin voimakkaasti allerginen koirille, että et voi majoittua tällaisessa huoneessa?
EnKyllä

Huonekaveritoive:

Erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat:
Erityisruokavaliot, joihin on lääketieteelliset syyt toteutetaan. Kasvisruokailijoille tarjotaan päivittäin vegaanista kasvisruokaa. Muista kertoa myös sopiiko jokin ruoka-aine kypsänä tai raakana vai ei ollenkaan.

Muita tietoja musiikkileiriin liittyen:
Tähän kohtaan voit kirjoittaa esim. opettajatoiveen. Muista kuitenkin, että se on todellakin toivomus, jota ei välttämättä pystytä toteuttamaan.

Nimen julkaisulupa:
Nimeni saa julkaista leirin nettisivulla.Nimeäni EI saa julkaista leirin nettisivulla.