Hinnat ja hakeminen

KÄLVIÄN MUSIIKKILEIRI 2021

Puhallin- ja harppuleiri 7.-12.6.
* 340 euroa opetus ja täysihoito

Jousileiri 14.-19.6.
* 340 euroa opetus ja täysihoito

Musiikkileirin opetus sisältää 5 yksitysistuntia ja ohjattua kamarimusiikkia. Orkesteritoimintaa järjestetään vallitsevien koronarajoitusten ehdoilla. Täysihoito sisältää majoituksen ja kaikki ruokailut leirin aikana.

Etäoppilaspaikka
* 120 euroa. Sisältää 5 yksityistuntia. Etäoppilaita otetaan leirille mahdollisuuksien mukaan.

Sisarusalennus
Sisaruksista yksi maksaa täyden leirihinnan. Muut leirille osallistuvat sisarukset saavat 40 euroa alennusta leirimaksusta. Sisarusalennus myönnetään samassa taloudessa asuville sisaruksille.

Maksaminen
Lasku koko leirimaksusta tulee erillisenä postina toukokuussa. Tämä lasku on samalla leiripaikan vahvistusmaksu, joten on tärkeää huolehtia maksusta eräpäivään mennessä.

Leiripaikan voi perua maksutta laskun eräpäivään asti. Sen jälkeen perimme 50 € peruutuksesta aiheutuneita järjestelykuluja.

Vinkki!
Kysy leirimaksuun avustusta oman paikkakuntasi nuorisomusiikin yhdistyksiltä! Monet järjestöt haluavat tukea lasten ja nuorten osallistumista musiikkileireille.

 

HAKEMINEN KÄLVIÄN MUSIIKKILEIRILLE

Leiri on suunnattu pääsääntöisesti yli 10-vuotiaille. Leiriläisen on oltava riittävän itseohjautuva, jotta hän kykenee huolehtimaan itsenäisesti omasta päiväohjelmasta: huolehtii heräämisestä ajoissa aamulla, osaa mennä itsenäisesti omalle oppitunnille, huolehtii omista nuoteista ja orkesteriharjoituksiin osallistumisesta sekä huolehtii ruoka-ajat, riittävän syömisen ja henkilökohtaisen hygienian. Leirivalintoihin vaikuttavat tekijät ovat soitinkohtaiset oppilaspaikat ja sopeutuminen leirielämän pelisääntöihin. Kälviän musiikkileirille pyritään ottamaan eritasoisia oppilaita kaikkiin soittimiin.

Hakuaika kesän 2021 musiikkileirille päättyy 9.5.

Kaikki hakuaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon valinnassa. Leiripaikan saaneitten nimet julkaistaan leirin kotisivuilla heti kun valinnat ovat valmiina. Leirikirjeet pyritään lähettämään viimeistään viikolla 20 hakulomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin.

Olemme toiveikkaita sen suhteen, että tänä kesänä voimme järjestää ihan oikean leirin Kälviällä. Varaudumme kuitenkin suunnitelmien muutoksiin pandemian mahdollisesti aiheuttamien rajoitusten vuoksi. Hakijoille lähetetään tietoa muutoksista hakulomakkeessa ilmoitettuun sähköpostiin ja/tai puhelinnumeroon.

HAKULOMAKE KÄLVIÄN MUSIIKKILEIRILLE

Perustiedot

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

*Etunimi ja sukunimi:

*Haen:
Valitse vain yksi vaihtoehto!
MusiikkileirilleEtäoppilaaksi
Mahdollinen opettajatoive kirjoitetaan hakulomakkeen "Muita tietoja" -kohtaan. Etäoppilaita otetaan leirille mahdollisuuksien mukaan.

*Syntymäaika:

*Puhelinnumero (hakijan oma):

*Katuosoite:

*Postinumero ja paikkakunta:

*Sähköposti:

Alle 18-vuotiaan huoltajan yhteystiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti):

*Soitin:

Musiikkiopinnot

Oppilaitos:

Opettaja:

*Aikaisempi musiikkikokemus:
Kerro tässä viimeisimmät soittamasi kappaleet, mahdolliset suorittamasi tutkinnot sekä oma orkesterikokemus ja kamarimusiikkikokemus. Orkesterikokemus on tärkeää tietoa erityisesti, jos haet sinfoniaorkesteriin.

Leirin ajaksi suunniteltu ohjelmisto:
Tämä tieto auttaa leirin opettajaa valmistelemaan oppitunteja. Leiriohjelmiston voi ilmoittaa myöhemminkin.

Mahdollinen valmis kamarimusiikkikokoonpano ja teokset:

*Asuminen leirin aikana:
Alle 10-vuotiaita majoitetaan leirille vain mikäli leirille osallistuu lisäksi vanhempi sisarus. Leirimajoitus järjestetään tavanomaisissa leiriolosuhteissa vallitsevat koronarajoitukset huomioiden.
Tarvitsen majoituksen leirin puolestaEn tarvitse majoitusta

*Eläinallergiat:
Opistolla järjestetään erilaisia koirakoulutuksia ja joissakin asuntoloissa majoittuu talvikautena kurssilaisia koirineen. Oletko niin voimakkaasti allerginen koirille, että et voi majoittua tällaisessa huoneessa?
EnKyllä

Huonekaveritoive:

Erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat:
Erityisruokavaliot, joihin on lääketieteelliset syyt toteutetaan. Kasvisruokailijoille tarjotaan päivittäin vegaanista kasvisruokaa. Muista kertoa myös sopiiko jokin ruoka-aine kypsänä tai raakana vai ei ollenkaan.

Muita tietoja musiikkileiriin liittyen:
Tähän kohtaan voit kirjoittaa esim. opettajatoiveen. Muista kuitenkin, että se on todellakin toivomus, jota ei välttämättä pystytä toteuttamaan.

Nimen julkaisulupa:
Nimeni saa julkaista leirin nettisivulla.Nimeäni EI saa julkaista leirin nettisivulla.