Hinnat ja hakeminen

Kälviän Musiikkileiri 2024

Hinnat

Opetus, majoitus ja ruokailut
460 €

Pelkkä opetus
330 €

Maksaminen
Lasku koko leirimaksusta tulee erillisenä postina toukokuussa. Tämä lasku on samalla leiripaikan vahvistusmaksu, joten on tärkeää huolehtia maksusta eräpäivään mennessä.

Sisarusalennus
Sisaruksista yksi maksaa täyden leirihinnan. Muut leirille osallistuvat sisarukset saavat 50 euroa alennusta leirimaksusta. Sisarusalennus myönnetään samassa taloudessa asuville sisaruksille.

Peruutusehto
Leiripaikan voi perua maksutta 14.5. mennessä. Tämän jälkeen tulevista peruutuksista laskutetaan 50% laskun summasta. Peruutus pitää tehdä aina kirjallisesti sähköpostilla!

Missä leirillä nukutaan?
Majoitus musiikkileirillä on tavanomaisissa leiriolosuhteissa. Leiriläiset majoittuvat pääsääntöisesti 2–4 hengen huoneissa eri kokoisissa soluissa. Soluissa on yhteiset vessat ja suihkut. Lisäksi osa leiriläisistä majoitetaan luokkamajoitukseen opiston omissa tiloissa. Opistolla on “oikeita” sänkyjä vain rajoitettu määrä, joten käytössä on lisäksi retkisänkyjä ja lisäpatjoja. Majoitusjärjestelyissä on käytössä Jokeri-periaate: leiriläisiä majoitetaan kaikkiin käytettävissä oleviin tiloihin huonekaveritoiveet ja ikä mahdollisuuksien mukaan huomioiden. Leiriolosuhteissa majoittuminen vaatii leiriläisiltä joustavaa asennetta muita samassa huoneessa ja samassa solussa asujia kohtaan sekä sopeutumiskykyä omista kotioloista ehkä suurestikin poikkeaviin leiriolosuhteisiin.

Asuntovaunumajoitus
Opiston piha-alueella on sähköpaikkoja ja leirille on mahdollista tuoda oma asuntovaunu tai -auto, jossa leiriläinen majoittuu. Leirimaksusta vähennetään tällöin majoituksen osuus 36 €. Leirisäännöt koskevat kaikkia leirialueella majoittuvia.

Vinkki!
Kysy leirimaksuun avustusta oman paikkakuntasi nuorisomusiikin yhdistyksiltä! Monet järjestöt haluavat tukea lasten ja nuorten osallistumista musiikkileireille.

Hakeminen

Hakuaika kesän 2024 alkaa 1.2.2024 ja päättyy 20.4.2024. Hakulomake avautuu uuteen ikkunaan KPEDun Wilma-järjestelmään.

Leiri on suunnattu pääsääntöisesti yli 10-vuotiaille. Leiriläisen oltava riittävän itseohjautuva, jotta hän kykenee huolehtimaan itsenäisesti omasta päiväohjelmasta: herääminen aamulla, osaa mennä itsenäisesti omalle oppitunnille, huolehtii omista nuoteista ja orkesteriharjoituksiin osallistumisesta, osaa huolehtia ruoka-ajat, riittävän syömisen ja henkilökohtaisen hygienian. Kaikki hakuaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon valinnassa. Leirivalintoihin vaikuttavat tekijät ovat orkestereiden tarpeet, soitinkohtaiset oppilaspaikat ja sopeutuminen leirielämän pelisääntöihin. Kälviän musiikkileirin sydän on orkesteritoiminta, joten halukkuus osallistua sinfoniaorkesteriin, jousiorkesteriin ja/tai puhallinorkesteriin on ensisijainen valintakriteeri. Tieto leiripaikasta lähetetää tekstiviestillä heti kun valinnat ovat valmiina. Leirikirjeet lähetetään sähköpostitse viimeistään viikolla 20.