Kohtalona TAKE AWAY Käläviä!

Kohtalona TAKE AWAY Käläviä!

Kälviän musiikkileiri järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti etäversiona siten, että osallistujat saavat yksityisopetuksen ja osan ryhmätunneista etäopetuksena.

Tulevan leirin paras anti varmasti tulee olemaan maamme huippuopettajien tarjoamat yksityistunnit. Niiden lisäksi tarjoamme oman instrumenttiopettajan vetämät ryhmätunnit (2 kpl), joissa opettajan harkinnan mukaan käydään läpi esim. perusharjoituksia tai muita ryhmäopetukseen soveltuvia harjoitteita. Oman opettajan tuntien lisäksi Tommi Hyytinen (käyrätorvisti ja pilateskouluttaja) pitää muusikoille räätälöityjä kehonhuoltotunteja. Paneelikeskustelussa opettajat kertovat omista kokemuksistaan monipuolisena muusikkona toimimisesta ja omasta polustaan aiheeseen liittyen. Kurssilaisilla on mahdollista osallistua keskusteluun chatin kautta.
Kurssin oheisohjelma vielä tarkentunee, kun selviää kokonaisoppilasmäärä ja mahdolliset oppilaiden toiveet uutta leirikonseptia koskien. Olen toiveikas, että näissä poikkeusoloissakin onnistumme luomaan onnistuneen musiikkileirin.
Mikko-Pekka Svala, leirin taiteellinen johtaja
Share