Kälviän musiikkileiri 2021 siirtyy etäopetukseen

Kälviän musiikkileiri 2021 siirtyy etäopetukseen

Keski-Pohjanmaan koronatilanteen muututtua varsin nopeasti perustasolta leviämisvaiheeseen, olemme joutuneet luopumaan toiveesta viettää tänä kesänä musiikkileirielämää Kälviällä. Leirin opetus on näin ollen muutettu etäopetusmuotoiseksi. Opetustiloja on järjestynyt siten, että osa opettajista voi työskennellä etäleirien aikana Keski-Helsingin musiikkiopiston tiloissa. Suuri kiitos siitä rehtori Petri Aarniolle! Molempia leiriviikkoja lyhennettiin päivällä, eli opetusta on maanantaista-perjantaihin:

Puhaltajat & lyömäsoittajat & harput 7.-11.6.
Jouset 14.-18.6.

Lisähaku klarinettiin, saksofoniin, käyrätorveen, pasuunaan, tuubaan & baritoniin sekä lyömäsoittimiin! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Täytä hakulomake Hinnat & Hakeminen -välilehdellä!

Kälviän leirielämän peruuntuminen jo toisen kerran oli kova pettymys kaikille: leiriläisille, opettajille ja meille järjestäjille. Kiitos opettajille nopeasta sopeutumisesta uuteen tilanteeseen ja innostuneesta mielialasta soitinkurssien vetämiseen! Kiitos myös kaikille leiriläisille, jotka olette osallistumassa etä-Kälviän toimintaan! Kaikille leiriläisille se ei ole mahdollista ja tunnemme myötätuntoa kaikkia heitä kohtaan. Voimme vain jatkaa toivomista paremman huomisen ja tautivapaan elämän puolesta.

Viva la Kohtalona Käläviä 2022!

Share