Hinnat ja hakeminen

LEIRIMAKSUT 2019

Musiikkileiri
* 395 euroa opetus ja täysihoito
* 300 euroa vain opetus

Viulun mestarikurssi
* 355 euroa opetus ja täysihoito
* 300 euroa vain opetus

Viulun mestarikurssi ja sinfoniaorkesteri
* 395 euroa opetus ja täysihoito
Hinta sisältää opetuksen viulun mestarikurssilla sekä täysihoidon koko leirin ajan.

Sisarusalennus
Sisaruksista yksi maksaa täyden leirihinnan. Muut leirille osallistuvat sisarukset saavat 50 euroa alennusta leirimaksusta. Sisarusalennus myönnetään samassa taloudessa asuville sisaruksille.

Asuntovaunumajoitus
Opiston piha-alueella on sähköpaikkoja ja leirille on mahdollista tuoda oma asuntovaunu tai -auto, jossa leiriläinen majoittuu. Leirimaksusta vähennetään tällöin majoituksen osuus 36 €. Leirisäännöt koskevat kaikkia leirialueella majoittuvia.

Maksaminen
Kutsukirjeen mukana lähetetään lasku koko leirimaksusta. Tämä lasku on samalla leiripaikan vahvistusmaksu, joten on tärkeää huolehtia maksusta eräpäivään mennessä.

Vinkki!
Kysy leirimaksuun avustusta oman paikkakuntasi nuorisomusiikin yhdistyksiltä! Monet järjestöt haluavat tukea lasten ja nuorten osallistumista musiikkileireille.

 

HAKEMINEN KÄLVIÄN MUSIIKKILEIRILLE

Hakuaika kesän 2019 musiikkileirille on 1.2. – 12.4.

Kaikki hakuaikana tulleet hakemukset otetaan huomioon valinnassa. Leirivalintoihin vaikuttavat tekijät ovat orkestereiden tarpeet, soitinkohtaiset oppilaspaikat ja sopeutuminen leirielämän pelisääntöihin. Kälviän musiikkileirin sydän on orkesteritoiminta, joten halukkuus osallistua sinfoniaorkesteriin, jousiorkesteriin ja/tai puhallinorkesteriin on ensisijainen valintakriteeri. Varasijat jaetaan hakujärjestyksessä, joten oma hakemus kannattaa edelleen laittaa ajoissa! Leiripaikan saaneitten nimet julkaistaan leirin kotisivuilla heti kun valinnat ovat valmiina. Leirikirjeet lähetetään viimeistään viikolla 20.

Perustiedot

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

*Etunimi ja sukunimi:

*Haen:
Valitse vain yksi vaihtoehto!
MusiikkileirilleViulun mestarikurssille / Jari Valo Jos haluat hakea mestarikurssin lisäksi toisena vaihtoehtona leiripaikkaa muille viulun opettajille, kirjoita tämä tieto hakulomakkeen "Muita tietoja" -kohtaan.

*Henkilötunnus (pakollinen tieto laskutusta varten):

*Puhelinnumero:

*Katuosoite:

*Postinumero ja paikkakunta:

*Sähköposti:

Alle 18-vuotiaan huoltajan yhteystiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti):

*Soitin:

Musiikkiopinnot

Oppilaitos:

Opettaja:

Viimeisin kurssitutkinto ja suorittamisvuosi:

*Aikaisempi musiikkikokemus:
Kerro tässä viimeisimmät soittamasi kappaleet sekä oma orkesterikokemus ja kamarimusiikkikokemus. Orkesterikokemus on tärkeää tietoa erityisesti, jos haet sinfoniaorkesteriin.

Leirin ajaksi suunniteltu ohjelmisto:
Tämä tieto auttaa leirin opettajaa valmistelemaan oppitunteja. Leiriohjelmiston voi ilmoittaa myöhemminkin.

Haluaisin leirillä osallistua:
Valitse yksi tai useampi.
Sinfoniaorkesteriin (Soittajat valitaan hakemusten perusteella.).JousiorkesteriinPuhallinorkesteriinKamarimusiikkiin

Kälviän musiikkileiri on vahvasti orkesterileiri. Leiriorkestereihin osallistuminen on vapaaehtoista, huomioi kuitenkin, että sinfoniaorkesterin hakutoive on sitova.

Mahdollinen valmis kamarimusiikkikokoonpano ja teokset:

*Asuminen leirin aikana:
Asun opistollaEn asu opistolla

*Eläinallergiat:
Opistolla järjestetään erilaisia koirakoulutuksia ja joissakin asuntoloissa majoittuu talvikautena kurssilaisia koirineen. Oletko niin voimakkaasti allerginen koirille, että et voi majoittua tällaisessa huoneessa?
EnKyllä

Huonekaveritoive:

Erityisruokavaliot ja ruoka-aineallergiat:
Erityisruokavaliot, joihin on lääketieteelliset syyt toteutetaan. Kasvisruokailijoille tarjotaan päivittäin kasvisruokaa, joka sisältää kasvikunnan tuotteiden lisäksi kananmunaa ja maitotuotteita. Muista kertoa myös sopiiko jokin ruoka-aine kypsänä tai raakana vai ei ollenkaan.

Muita tietoja musiikkileiriin liittyen:
Tähän kohtaan voit kirjoittaa esim. opettajatoiveen. Muista kuitenkin, että se on todellakin toivomus, jota ei välttämättä pystytä toteuttamaan.

Nimen julkaisulupa:
Nimeni saa julkaista leirin nettisivulla.Nimeäni EI saa julkaista leirin nettisivulla.